Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament cu acid hialuronic
Brand
Filler (substanta de umplere)
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Injectarea de Acid Hialuronic (AH): Acidul hialuronic este un compus polizaharidic, utilizat in medicina estetica si anti-aging cu rolul de filer (substanta de umplere) pentru substituirea colagenului pielii deteriorate si denaturant odata cu trecerea anilor.

In general, tratamentele cu Acid Hialuronic se adreseaza corectarii temporare a ridurilor profunde frontale si interglabelare (dintre sprancene), perioculare, cearcanelor formate prin pierderea de volum a pleoapelor, santurilor nazolabiale, ridurilor peribucale, refacerea volumului obrajilor, buzelor sau chiar a intregii fete - fata cazuta (lifting volumetric), avant totodata si un efect de hidratare, imbunatatind elasticitatea si tonusul tegumentului, pielea avand un aspect proaspat si intinerit. Fiind o substanta care se gaseste in mod normal in structura cutanata, Acidul Hialuronic este foarte bine tolerat si nu da reactii adverse.

Procedura de injectare este simpla, nedureroasa, dureaza foarte putin, nu genereaza discomfort dupa administrare iar reactiile adverse locale sunt aproape inexistente.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura